Verspreid de GUESSS, een enquête rond ondernemerschap bij studenten - deadline 28 juni 2016

GUESSS staat voor Global University Entrepreneurial Spirit Students‘ Survey en is een onderzoeksproject rond ondernemerschap. Het Swiss Institute for Small Business and Entrepreneurship van de universiteit van St. Gallen (KMU-HSG) in Zwitzerland neemt de leiding in GUESSS. 

Deze bevraging richt zich tot alle studenten, ook naar wie minder ondernemend zou zijn. Help deze enquête mee te verspreiden onder de studenten van jullie instelling, met deze warme oproep:

Neem deel aan het internationaal Guesss onderzoek en maak kans op 1 van de 2 te winnen tablets. Wil je deel uitmaken van een grootschalig internationaal onderzoeksproject rond de ondernemingszin- en activiteiten aan universiteiten en hogescholen? Doe mee, net zoals de meer dan 100.000 andere studenten wereldwijd, en klik op de onderstaande link. Dit onderzoek loopt tot 28 juni en is gericht naar alle bachelor, master en andere studenten (MBA, PhD,…) die ingeschreven zijn aan een universiteit of hogeschool in diverse disciplines, met of zonder ondernemerschapsambities.

De link  naar de (Engelstalige) Guess survey: https://stgallen.co1.qualtrics.com/jfe/form/SV_9prRZE10f2TcuLb?Q_Language=EN
Deadline voor deelname is 28 juni 2016.

Meer info over GUESSS en resultaten van vorige enquêteringen: www.guesssurvey.org