VACATURE bij Ecosysteem Leuven MindGate Starters - deadline 12 juli 2017

Het ecosysteem Leuven MindGate Starters wil de jonge starter in Leuven stimuleren en begeleiden. Het bundelt de reeds bestaande initiatieven en organisaties voor starters.
Het geheel wordt ingebed in Leuven MindGate, dat inzet op 3 grote thema’s: Creativiteit, Gezondheid en High Tech. Zowel KU Leuven, UCLL als LUCA zijn hiervan partners, naast vele anderen die hun netwerk willen openstellen voor de ondernemende jongeren in Leuven. 

Leuven MindGate Starters is op zoek naar een projectmedewerker (contract bepaalde duur) adviseur starters, die dit project zowel inhoudelijk als administratief kan opvolgen en verder kan uitwerken. 

Profiel: Je hebt een masterdiploma, uiterlijk op het moment van indiensttreding. Je kan projectmatig werken. Bovendien heb je voeling met de doelgroep van het project, jongeren tussen 18 en 24 jaar.

Als adviseur starters ben je het aanspreekpunt binnen de stad Leuven voor het project studenten en ondernemerschap, met als bedoeling het stimuleren van de ondernemerszin van en het ondernemerschap bij studenten.
In de eerste plaats ben je verantwoordelijk voor het samenbrengen van verschillende startersinitiatieven van stad Leuven en diverse projectpartners (organisaties voor zelfstandigen, studentenverenigingen, studentenincubator, …) in één “ecosysteem”.
Daarnaast neem je het voortouw in het uitbouwen van een startersportaal binnen stad Leuven om starters wegwijs te maken binnen de verschillende initiatieven van stad Leuven en diverse projectpartners.
Je verzamelt en bedenkt nieuwe ideeën om het ondernemerschap bij studenten te stimuleren en werkt deze verder uit (in overleg met projectpartners).
Je levert input voor het beleid en de strategie van de afdeling in verband met studenten en ondernemerschap vanuit de praktijk en het zicht op nieuwe evoluties.

Solliciteren kan tot en met 12 juli 2017.

Meer info: pdf bestandVacature FB_RO_AdviseurStarters.pdf (745 kB)