OPROEP: Geef academisch opleidingsaanbod rond coöperaties mee vorm! - deadline 14 december 2016

Dit kan via het invullen van de vragenlijst tegen 14 december 2016!

Een structureel onderwijsaanbod rond coöperatief ondernemen in het hoger onderwijs. Ooit konden we er alleen van dromen. Vandaag wordt het mogelijk. Vind je zo’n aanbod belangrijk voor meer, sterkere en innovatieve coöperaties in België? Help dan mee om een academisch opleidingsprogramma vanaf september 2017 op maat van uw noden uit te werken. Vul deze vragenlijst in tegen 14 december 2016!

Coöperatief ondernemen structureel in het hoger onderwijs krijgen is een van de doelstellingen van het Coopkracht Actieplan 2015/2016. Bovendien richtte KU Leuven, in samenwerking met Cera en Boerenbond, recent het Kenniscentrum Coöperatief Ondernemen op onder leiding van Prof. Dr. Luc Sels. Dit kenniscentrum houdt zich niet alleen bezig met wetenschappelijk onderzoek, maar biedt in de toekomst ook onderwijsprogramma’s rond coöperatief ondernemerschap aan.

Reden genoeg voor Coopkracht en het Kenniscentrum Coöperatief Ondernemen om de krachten te bundelen. Zij voeren dan ook onderzoek naar de ervaringen met het aanbod van academische opleidingen rond coöperatief ondernemen in Europa en naar de vraag naar een dergelijk onderwijsaanbod in België.

Het duurt ongeveer 20 minuten om de vragenlijst in te vullen.
De antwoorden worden anoniem behandeld.

Meer info en invullen vragenlijst

Voor vragen of opmerkingen: Ines Rothmann - ines.rothmann@coopkracht.org - 03.294.16.70.