Lcie-evenement te Leuven - 26 oktober 2017

Maak deel van een ondernemende community!

Ondernemen niets voor jou? Kom naar het Lcie-evenement op donderdag 26 oktober en ontdek hoe ook jij ondernemend kan zijn.

Kom kennismaken op het Lcie event, ontmoet een diverse groep van ondernemende mensen en ontdek de tips van inspirerende keynote speakers. 

Heb je vragen over ondernemen? Heb je een idee, maar weet je niet hoe het uit te werken? Ben je op zoek naar begeleiding, teamgenoten of een werkplek? Of wil je zelf ondernemende collega’s of studenten helpen of inspireren? Lcie ondersteunt studenten, ondernemers en professoren bij alle aspecten van ondernemerschap en ondernemingszin.

Programma

17u15: Ontvangst
17u30: Inleiding, overzicht werkingsjaar & Lcie Academy
18u00: Keynotes

  • Rob Smets & Yentl FrickxPiP
    PiP (product innovation project) geeft studenten de mogelijkheid een jaar lang in een interdisciplinair team te werken aan een oplossing voor een real-life probleem. Rob was onderdeel van PiP-team Vivigate, Yentl werkte mee aan Smartlines. Ze zetelen nu als studenten in het bestuur van PiP.
  • Stanislas van der VaerenDroneGrid
    Lcie-team Dronegrid helpt bedrijven hun efficiëntie te vergroten via Drones en ging recentelijk in zee met Eneco. Stanislas is betrokken als co-founder en operations engineer.
  • Jurgen IngelsSmartFin Capital
    Jurgen Ingels is founder van Clear2Pay, het pioniersbedrijf achter Fintech, en managing partner van SmartFin Capital. Hij zet zich in België op verschillende vlakken in voor ondernemerschap, onder andere als voorzitter van Startups.be.

Vanaf 19u45 kan je terecht op de standenbeurs in de Jubileumzaal om kennis te maken met de verschillende Lcie teams, ondernemende studentenorganisaties en relevante diensten van de KU Leuven – dit alles bij een gezellig en innovatief hapje en drankje.

Wanneer? Donderdag 26 oktober 2017 van 17:15 - 22:30

Waar? Promotiezaal Universiteitshal, Naamsestraat 22, 3000 Leuven

Hoe inschrijven? Bevestig snel jouw aanwezigheid