Kalender activiteiten Ecosysteem TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE - najaar 2016

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE organiseert dit najaar nog tal van interessante sessies voor jonge ondernemers. Een overzicht van het geplande programma:


24/25 november: ZOLDER OPEN COWORK DAYS
BAAS stelt zijn ZOLDER open voor iedereen die een dagje wil komen coworken, brainstormen of vergaderen. Naast koffie voorziet BAAS ook een hoop interessante sessies, boekhoudkundig advies en een aftercoworkdrink.
Deelname is gratis, inschrijven verplicht.

1 december: EEN WEBSHOP IETS VOOR JOU?
Neem deel aan een infosessie over e-commerce en ontdek hoe je een webshop kan opstarten. Samen met Belfius, SBB Accountants & Adviseurs en een ervaringsdeskundige student-ondernemer zoeken we een antwoord op al je fiscale, financiële en praktische vragen. Een afgevaardigde van FOD Financiën licht ook alle regels toe die op webshops van toepassing zijn.
Deelname is gratis, inschrijven verplicht.

7 december: ENTREPRENEUR ESSENTIALS
Ontdek hoe je kan groeien als student-ondernemer en hoe je aan zelfmanagement doet tijdens Entrepreneur Essentials, georganiseerd door SINC bij ING in Antwerpen. Topondernemer Frank Maene komt eerst in zijn keynote alles vertellen over de do's en don'ts van het ondernemerschap. Daarna is er de keuze uit drie sessies: personal branding, presentatieskills en Google Apps. Er wordt afgesloten met een receptie en netwerkmoment.
Deelname is gratis, inschrijven verplicht.

8 december: MEETUP 1.0 : AVOND VOOR STUDENT-ONDERNEMERS
Tijdens deze eerste MEETUP-sessie kan je andere student-ondernemers leren kennen. Per onderwijsinstelling is er ook steeds een aanspreekpunt aanwezig. Ook de stad Antwerpen is aanwezig met een starterscoach.

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE is een samenwerking tussen stad Antwerpen,  Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen, AP Hogeschool, KDG Hogeschool, Universiteit Antwerpen, KAVKA, SINC & VOKA. Met de steun van EFRO en VLAIO.