Ideeënwedstrijd Start Academy - deadline inschrijving 15 februari 2018

Denken jouw studenten er ook steeds meer aan om hun eigen ding te doen, en zo hun dromen waar te maken? Sommigen hebben misschien zelfs al een idee? Voor hen is er een nieuwe editie van Start Academy!

Naar jaarlijkse gewoonte biedt Start Academy een mooie combinatie van een ideeënwedstrijd en een academie. Maar dit jaar met een nieuw concept en een nieuw traject.

We willen vooral dat studenten met hun idee aan de slag gaan. Dromen worden realiteit door te doén en dat op de juiste manier.

Niet door lange teksten of plannen te schrijven. We willen dat ze de markt induiken met hun idee, het bespreken en dan weer aanpassen en dat ze stap voor stap bouwen aan hun product of dienst. Start Academy geeft ze daarbij alle kansen tot slagen!

In een traject van februari tot april 2018 worden studenten op weg geholpen met hun idee. Ze krijgen de nodige inzichten tijdens workshops, en gaan daarmee aan de slag, onder begeleiding van een persoonlijke coach.

En, wie weet kunnen jouw studenten de jury het meest overtuigen met hun eindpresentatie en verdienen ze de hoofdprijs van € 2.500

Registreren voor deelname kan tot 15 februari 2018. Deelname is gratis.

Zet je er mee je schouders onder door deze wedstrijd kenbaar te maken in je instelling en je netwerk? 
Je vindt hier de digitale versie van een flyer en een affiche die je daartoe kan verspreiden.

Meer info: www.start-academy.be