GET UP START UP Boekvoorstelling en inspirational event Ecosysteem Leuven MindGate Starters - 27 september 2017

Leuven MindGate, Leuven MindGate Starters, Voka Bryo en Start it @kbc organiseren de publiekspresentatie van GET UP START UP, het kersverse boek van Bolero-CEO Bart Vanhaeren.

De auteur Iaat zich op woensdag 27 september 2017 omringen door sprekers uit de start-up scene: Steven Pyck van de start-up Sympl en Leuvenaar Mark Willems van de start-up Tsjing. Zij delen met plezier hun ervaringen en bedenkingen.

Deelname aan dit event is gratis, maar inschrijven is vereist.

Het boek zelf wordt ter plaatse aangeboden aan een kortingsprijs van 20 EURO. 
In dit boek over start-ups leer je alles over wat een start-up is, wat het niet is, wie de oprichters zijn, wat de uitdagingen zijn, in welke sectoren er nog kansen liggen en hoe je je team moet samenstellen. Maar het gaat evenzeer over businessmodellen, financiering en de nog ongekende wereld van waarderingen.

Wanneer

woensdag 27 september 2017 van 19:00-22:00

Waar

Start it @kbc Leuven
Professor Roger Van Overstraetenplein 2, 3000 Leuven

Programma
  • 19.00u: aankomst met broodje
  • 19.30u: welkomstwoord door Dennis Duinslaeger, managing director Start it @kbc.
  • 19.35u: boekvoorstelling GET UP START UP Bart Vanhaeren
  • 20.05u: Mark Willems -Tsjing
  • 20.20u:Steven Pyck - Sympl
  • 20.35u: afsluitend woordje door Leuven MindGate
  • 20.40u: start receptie
  • 21.45u: einde van de avond
Bart Vanhaeren:

is van opleiding burgerlijk ingenieur Scheikunde en heeft daarnaast ook een diploma in Environmental Engineering en een masterdiploma in Financial Economics. Hij heeft een MBA behaald bij IMD/Lausanne in 2002. Zijn loopbaan startte Bart als management consultant bij het Amerikaanse Arthur D. Little. Vervolgens werkte hij voor Levi Strauss en GE Capital waar hij actief was in Europa, het Midden Oosten en Afrika.

Bart werkt sinds 1999 bij KBC waar hij achtereenvolgens Hoofd was van de interne Organisatie afdeling CEE van KBC, CEO en oprichter van KBC Consumer Finance, en sinds 2012 bestuurder bij KBC Securities waar hij aan het hoofd staat van de retail activiteiten (CEO Bolero). Hij is co-founder van Bolero Crowdfunding.

Meer info en inschrijven