Failing Forward Faalfolies in Leuven - 23 februari 2017

Startups.be organiseert in samenwerking met Unizo de tweede editie van de Failing Forward Faalfolies. Deze activiteit gebeurt in opdracht van Agentschap Innoveren & Ondernemen.

Op de Faalfolie avond praten ondernemende mensen over de obstakels en onverwachte hindernissen op hun weg naar succes. Mislukken, onderuitgaan, tekortschieten, stranden, floppen: ondernemers beleven heel wat grote en kleine faalmomenten. Om hieruit te leren, opnieuw te beginnen en nadien (nog) beter te doen.

Na een drietal faalverhalen is er de mogelijkheid om na te praten met een drankje en een hapje. 

Wanneer?  Donderdag 23 februari 2017, 19:00 - 21:00

Waar?  SO Meeting Point - Herbert Hooverplein 4 - 3000 Leuven

Voor wie?  Iedereen met interesse in ondernemen

Prijs?  €5 (-24 jaar) / €15 (+24 jaar)

Programma?

19:00   Welkom & registratie 

19:30   Carlo Celis

Nadat zijn studentenrestaurant Chez
 Les Kadees op het Alfons Smetsplein failliet was gegaan, ging de jonge Leuvenaar Carlo Celis focussen op zijn eigen kledinglijn ‘Trois Mille’. Met zijn nieuwe project ‘Dossier 3.000’ wil hij jongeren wijzen op het belang van de nakende gemeenteraadsverkiezingen.

19:50   Guy Dierick

Guy is de shopmanager van CAT-Telecom in de Tiensestraat (het vroegere Car Audio). Hij komt vertellen hoe een wurgcontract met een Belgische telecomoperator hem aan de rand van de afgrond bracht, en hoe hij het tij heeft kunnen keren.

20:10   Heidi Rakels

Heidi Rakels haalde als judoka brons op de Olympische Spelen in Barcelona, maar gaat nu al enkele jaren voor goud als ceo van GuardSquare, een succesvolle tech startup die beveiligingssoftware ontwikkelt. Haar verhaal is er een van overleven, nooit opgeven en ontelbare lessons learned.

20:30   Q&A

21:00   Netwerken & drink

Meer info en inschrijven