Experts Night - Ecosysteem Gentrepreneur te Gent - 12 oktober 2017

Gentrepreneur organiseert een gratis avond voor ondernemende jongeren, starters, experten en professionals. Tijdens Experts Night sla je 3 vliegen in één klap:

  1. Je komt in contact met een groot panel experts in de meest uiteenlopende vakgebieden: van marketing tot boekhouden, van webshopbouw tot opstartperikel, geen ondernemend onderwerp te zot of er zal iemand zijn die jouw vraag kan beantwoorden. Of ben je zelf expert in een deelgebied van ondernemen? Dan ben je zeker ook welkom!
  2. Je ontdekt hoe je tot 1000 euro virtueel budget voor gratis expertise kan krijgen met de vernieuwde startersportefeuille voor jongeren: het online platform waar experts aanbiedingen plaatsen voor ondernemende jongeren. Ontdek hoe het platform werkt en hoe je er toegang tot kan krijgen. 
  3. De avond eindigt met een informeel netwerkmoment.

Voor wie?   Ondernemende jongeren en studenten, experts, aanbieders in de startersportefeuille, organisaties geïnteresseerd om aanbieder te worden in de startersportefeuille.

Waar?         Nest (6de verdieping) - Graaf Van Vlaanderenplein 40 - 9000 Gent

Wanneer?    12 oktober van 19:00 tot 22:30

Meer info en inschrijven (inschrijven is gratis)

Gentrepreneur, een initiatief van Stad Gent, Idea Factory (Arteveldehogeschool), Durf Ondernemen (UGent), Centrum voor Ondernemen (HoGent) en Formaat VZW, is dé plek in Gent waar jongeren kunnen netwerken, waar ze andere startende ondernemers kunnen vinden en waar ze aan de slag gaan met een droom, een idee of onderneming.