Bizidee 2.0 lanceert tal van nieuwigheden in 2017

Bizidee, dé Ondernemingsplanwedstrijd gesteund door de Vlaamse overheid en Agentschap Innoveren & Ondernemen, heeft veel nieuws aan te bieden in 2017.

Wie een idee heeft of een project aan het uitwerken is in een concreet ondernemingsplan, is bij Bizidee aan het juiste adres. Maar Bizidee is veel meer dan een ondernemingsplanwedstrijd! 

Lancering ideeënwedstrijd

Bizidee lanceert nu ook de Pop Poll: een open online ideeënwedstrijd, voor iedereen met een straf idee! 
Benieuwd of het grote publiek jouw idee top vindt? Post je idee en maak kans op een mooi prijzenpakket van 4.000 euro.

Hoe werkt het?
Deel je idee op je eigen social media voor het vinden van supporters. De 5 ideeën met de meeste supporters mogen pitchen voor een jury. 

Meer info over deelname en kalender 8 pop polls: www.bizidee.be/pop-poll/

Nachten van de Inspiratie: een bezoek meer dan waard!

Tijdens de Nachten van de Inspiratie zijn er: 

  • Inspiratiesessies, waar deelnemers in groep gemotiveerd en geïnspireerd worden om hun idee verder te ontwikkelen naar een concreet project. Onderwerpen die aan bod komen: algemene vraagstukken over het ondernemingsplan, business model canvas, financiering, opstartmodaliteiten, fiscale en juridische aandachtspunten, ...
  • Ronde tafels: interactieve sessies met maximaal 5 deelnemers, waarbij de expert modereert en antwoorden geeft tijdens de vragenrondes. Bedoeling is dat deelnemers hier leren van elkaar, dat ze met elkaar in overleg gaan, onder vakkundige begeleiding van de expert. Domeinen die kunnen uitgediept worden, zijn HR, Finance, Tax & Legal, IT, Marketing & Sales, IP, …
  • 1-op-1 coachings bij een generieke coach, om jouw ondernemingsplan op punt te krijgen

Matchmaker

Je hebt een goed idee maar zoekt nog een vennoot, om jouw startup mee te lanceren? Of je wil jouw talent in de strijd gooien om een beginnende startup te versterken? Vanaf 15 januari kan je bij Bizidee jouw ideale match vinden via Matchmaker, een online tool. Bovendien faciliteert Bizidee ook een fysieke ontmoeting tijdens één van de Nachten van de Inspiratie.

Ondernemingsplanwedstrijd

Bizidee organiseert ook een wedstrijd, waarbij er in 2 categorieën SMALL en LARGE,  tal van waardevolle geld- en/of naturaprijzen te winnen zijn waarvan de hoofdprijs maar liefst 15.000 euro bedraagt!

Kalender Nachten van de Inspiratie

26.01.2017 – Officenter Hasselt
23.02.2017 – Gent
23.03.2017 – Antwerpen
24.04.2017 – Leuven
23.05.2017 – Officenter Geel 
22.06.2017 – Officenter Vilvoorde
21.09.2017 – Gent
19.10.2017 – Sectorbeurs Antwerpen

Meer info: www.bizidee.be