8ste editie Start Academy - deadline 4 december 2016

 

Start Academy

Ben je tussen 18 en 25 jaar en heb je een briljant idee? Twijfel je of je als ondernemer met dit idee aan de slag kan? Wil je je ondernemende competenties verder ontwikkelen?

Schrijf je dan nu in voor Start Academy editie 2016-2017 en misschien word jij wel CEO van je eigen idee!

Start Academy is een ideeën- en businessplanwedstrijd met voorrondes en workshops waar jongeren de mogelijkheid krijgen hun eerste stappen in de wereld van het ondernemerschap te zetten.

Post je idee op en WIN een lunchdate met topondernemer Wouter Tofs!

Maak verder kans op tal van mooie prijzen (tot 2.500 euro cash, tot 15.000 euro aan consultancy uren en een guido party-pack) en heel wat persaandacht.

Naast deze prijzen zijn er nog heel wat voordelen aan de wedstrijd verbonden. Zo leer je veel ondernemers kennen (de ultieme gelegenheid om je netwerk uit te breiden), doe je heel wat ervaring op en kom je in contact met ideeën van anderen. Professionals staan klaar met hun advies en de pers zorgt ervoor dat jouw idee in de spotlights komt. Uiteraard is het ook een grote troef op je cv – ondernemende young potentials zijn hot!

Je hebt een idee voor een nieuw product of dienst? Je wil je idee aftoetsen bij een kritische jury? Je wil businesservaring opdoen en je eigen idee en/of bedrijf analyseren? Dan is Start Academy beslist iets voor jou!

Neem individueel deel of stel een team van maximum 6 personen samen, registreer jezelf (eventuele teamgenoten) EN je idee op www.start-academy.be vóór 5 december 2016.

Nog geen idee of team? Geen probleem, registreer je onder 'Talent biedt zich aan' en misschien kom je zo in een multidisciplinair en gemotiveerd team terecht. Ben je nog op zoek naar een economist, een ingenieur, een IT-specialist of een creatief brein...Log in en zoek je ontbrekende teamgenoot onder de rubriek 'Talent biedt zich aan'.

De ingediende ideeën zullen door een professionele jury geëvalueerd worden. Eens je idee goed bevonden is mag je komen pitchen voor een jury zodat zij de ondernemer(s) achter het idee leren kennen.
Iedereen, ook zij die afvallen doorheen de wedstrijd kunnen aan workshop 1 en 2 deelnemen.

De volledige tijdslijn en meer info kan je terugvinden op www.start-academy.be